Остало :: Новости


Српска радикална странка захтева безусловно и моментално ослобађање Војислава Шешеља

Српска радикална странка констатује да је последњим, трећим одлагањем изрицања пресуде потпуно и неповратно обесмишљен у историји незабележен маратонски процес који се пред Хашким трибуналом води против др Војислава Шешеља.
Председнички колегијум Српске радикалне странке најоштрије осуђује одлуку Жан Клода Антонетија којом се председнику Српске радикалне странке притвор још једном продужава на неодређено време.
Срамна одлука председавајућег судије Антонетија ипак не представља изненађење већ само још једну одлуку у непрегледном низу одлука којима се већ дуже од једне деценије континуирано, намерно и систематски крше сва основна људска и процесна права најпознатијег политичког затвореника на планети.
Српска радикална странка сматра да је у једанаестој години суђења потпуно неспорно да је др Војиславу Шешељу ускраћено право на суђење у разумном року те да је једини начин да се судки поступак оконча његово моментално и безусловно пуштање на слободу!
Српска радикална странка позива све којима је стало до правде и истине да дигну свој глас против иживљавања антисрпског трибунала над председником Српске радикалне странке који одавно раскринкао смисао постојања овог такозваног суда.


Прочитајте коментаре (0) | Пошаљите коментар | Штампање

Видео записи

Најновији видео записи

1. Нови захтев за наметање браниоца

2. Шешељ - Ово је де факто кафкијански процес

3. Шешељ учи Маркусена како се користе пресуде

Архива видео записа

< Септембар `14

НПУСЧПС
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Адреса у Хагу

Dr Vojislav Seselj
UN Detention
Pompstationsweg 32
NL-Scheveningen
(The Hague)
Unt Post 87810
NL-2508 The Hague
Holand

Контакт

info@vseselj.com

Претрага
Шешељ на Интернету