Прес клипинг


http://www.blic.rs/vesti/politika/d...jive/b52v0fx


Двери поручују радикалима: Шешељеве тврдње увредљиве

Српски покрет Двери изразио је данас чуђење због, како се наводи, увредљивих тврдњи лидера радикала Војислава Шешеља да Американци стоје "иза гурања Двери и ДС С у Скупштину Србије".
У отвореном писму тог покрета члановима, симпатизерима и гласачима СРС, наводи се да би Шешељ волео да буде једина и омиљена опозиција Александра Вучића у парламенту али, како се додаје, "грађани Србије нису тако хтели".

У писму, које почиње са "Поштовани радикали", помиње се и, како наводе, "оркестриран и синхронизован напад" СНС-а и СРС-а на листу Двери-ДШ, као и на остале опозиционе листе.

Лидер радикала Војислав Шешељ изјавио је раније данас да Републичка изборна комисија под притиском Амбасаде САД покушава да прекроји изборне резултате и прикаже да су коалиције Двери-ДС С, као и СДС-ЛДП-ЛСВ прешле цензус - а нису.

Коалиција Двери-ДС С данас се, такође, огласила саопштењем у коме оцењује "скандалозним" начин вођења и ток седнице Републичке изборне комисије, што, како они тврди, потврђује сумње да је у току "незапамћена изборна крађа" да би се опозиционим листама онемогућио улазак у Народну скупштину.


Блиц, 27.4.2016.